| Keramisch parket

Houtlook tegels zijn op het moment trendy en zeer praktisch in de woonkamer. En zeker ook in natte ruimtes kan je keramisch parket prachtig combineren! Tegenwoordig zie je meer en meer keramisch parket in visgraat gelegd worden. Het resultaat is een prachtige klassieke keramische visgraat vloer in uw ruimte. Door de waterbestendigheid van de visgraat vloertegels kunnen deze niet alleen in de woonkamer en slaapkamer worden gelegd, maar ook bijvoorbeeld in ruimten zoals de badkamer, keuken en het toilet.

| Keramisch parket laten leggen

Laat uw keramisch parket leggen door de vakmensen van Glenn Robbenscheuten Tegelwerken. Dan is de kwaliteit gegarandeerd door de expertise en jarenlange ervaring binnen het bedrijf. Echt vakmanschap zorgt ervoor dat uw trendy en praktische visgraat vloer vakkundig geplaatst wordt. Glenn Robbescheuten Tegelwerken biedt u service en garantie waardoor uw zorgvuldig uitgekozen parketvloer volledig tot zijn recht komt! Hierdoor kunt u met vertrouwen uw keramisch parket laten leggen door Glenn Robbescheuten Tegelwerken. 

Inspiratie op doen? U bent op afspraak van harte welkom om mijn eigen visgraat-vloer te komen bekijken. Deze ligt in het gehele huis. Zowel woonkamer, badkamer als slaapkamers. Neem gerust contact op.

| Offerte aanvragen

Heb je één minuut om dit formulier in te vullen? Je ontvangt binnen 24 uur reactie.