UW TEGELVLOER IN 1 DAG GELEGD!

| Particulieren

Of u nu uw kamer, keuken, toilet of badkamer betegeld wilt hebben, Glenn Robbescheuten Tegelwerken regelt het allemaal. Een tegelvloer tot 60m2 kan zelfs al in een dag gelegd worden! Als geen ander weten wij dat het ongemak in uw privé-domein tot een minimum beperkt moet blijven en daarom beschikken wij over een team van gediplomeerde tegelzetters die uw tegelwerk vakkundig en met uiterste precisie komen uitvoeren. Glenn is altijd zelf werkzaam bij het leggen van een vloer.

| KERAMISCH PARKET IN VISGRAAT

Houtlook tegels zijn op het moment trendy en zeer praktisch in de woonkamer. En zeker ook in natte ruimtes kan je keramisch parket prachtig combineren! Tegenwoordig zie je meer en meer keramisch parket in visgraat gelegd worden. Het resultaat is een prachtige klassieke keramische visgraat vloer in uw ruimte. Door de waterbestendigheid van de visgraat vloertegels kunnen deze niet alleen in de woonkamer en slaapkamer worden gelegd, maar ook bijvoorbeeld in ruimten zoals de badkamer, keuken en het toilet.

Inspiratie op doen? U bent op afspraak van harte welkom om mijn eigen visgraat-vloer te komen bekijken. Deze ligt in het gehele huis. Zowel woonkamer, badkamer als slaapkamers. Neem gerust contact op.

| FOTO'S

| Offerte aanvragen

Heb je één minuut om dit formulier in te vullen? Je ontvangt binnen 24 uur reactie.